Cheesecake CupCakes med Oreos, Stikkelsbær og Pistacienødder. (Non Bake)

Smeltede Chokolade Cookies med ekstra Chokolade

Ja IMG_0690 Så var det vist på tide at jeg kastede mig ud i nogle cookies 🙂 Og Der bliver IKKE sparet på den lækre mørke chokolade 😀

Ifølge manden er det de bedste kager jeg nogensinde har lavet 😛

Cookies:

250 g mørk chokolade

60 g smør

100 g mel

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

2 store æg eller 3 medium æg

100 g brun farin

50 g sukker

2 tsk vanilje sukker

350 g blandet chokolade stykker

Først forvarmes ovnen på 175 c. 🙂

Smelt chokolade stykkerne og smøret i microovnen. Husk at rør i det ofte, så det ikke brænder på. 😉

Si mel, bagepulver og salt i en anden skål.

Pisk æg, farin, sukker og vaniljesukker til det er lyst og luftigt i ca 5 min. Skru ned på laveste hastighed og tilsæt den smeltede chokolade, til massen er jævn.

Vend melblandindigen forsigtigt i massen.

Vend så til sidst den hakkede chokolade i. Jeg brugte 3 forskellige slags chokolade for at give lidt forskellig smag til kagen. 🙂

IMG_0676 IMG_0677

Lav nogle klatter med en spiskeske med lidt mellemrum og bag kagerne i ca 13 minutter. Lad dem afkøle i 10 min på bagepladen og bagefter på en rist. 🙂

Og så er det ellers bare at gå ombord 😀 Velbekomme 😉

IMG_0678 IMG_0680

IMG_0686IMG_0682  IMG_0684

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake CupCakes med Oreos, Stikkelsbær og Pistacienødder. (Non Bake)