Peanutbutter Cupcakes med Nutella Frosting og Snickers Surprice

Svampede Chokolade Cupcakes med Squash og Chokolade stykker, Nougattrøffel og M’Ms surprice og Rønnebær-Æble Frosting

IMG_1775

Uha det er nok den bedste CupCake der er kommet ud af BassArmen til dato 🙂 -og også den med det længste navn… hehe 😀

Jeg har flere gange læst i en af mine bagegrupper på facebook, at squash er mega lækkert i kage, så det var jeg nød til at prøve. Og nu hvor jeg er nede og besøge mine forældre på landet, så fik jeg brugt en rigtig lækker hjemmedyrket øko squash 😛 Og nej man kan slet ikke smage sqaushen, det gør den bare svampet 🙂

Chokolade CupCakes (6 stk store forme):

40 g blødt smør

100 g mel

70 g sukker

70 g rørsukker

20 g usødet kakao

1 ½ tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

lidt salt

1,2 dl kærnemælk

1 æg

80 g hakket mørk chokolade

100g revet squash

Forvarm ovnen til 170 grader.

Rør smør, mel, sukker, kakao, bagepulver, vanilie sukker og salt sammen. (si gerne kakao og bagepulver så det ikke klumper)

Pisk kærnemælk og æg der har stuetemperatur, sammen i en anden skål.

Vend de to skåle sammen og vend den hakkede chokolade og squash i dejen. Fyld formene  op til kanten og bag dem i ca 18 minutter. (hvis du bruger silikoneforme så husk at smøre dem med neutral olie)

IMG_1749

Så skal der laves ‘surprice’, som består af Nougat Trøffel.

Surprice:

1 dl fløde

50 g nougat

Opvarm fløden til lige under kogepunket. Skær nougat i tern og kom dem i fløden. Pisk evt forsigtigt, for at opløse nougat’en. Kom det på køl i 3-4 timer.

Tag de færdige CupCakes ud af ovnen og lad dem køle helt af på bordet. Når de er kolde, put dem i køleskabet, på den måde bliver den hakkede chokolade indeni, dejligt hård 🙂

IMG_1750

Så skal der laves frosting..

Og det er her det går hen og bliver lidt omfattende. For den rønnebær-æble koncentrat jeg har brugt, er noget min kære mor har lavet til mig. Det tager lidt tid, men er det hele værd, for det er godt at bruge til mange ting 🙂 Jeg lavede feks. en mousse ud af det forleden, og det var super lækkert!

Det man gør, er at man finder et sted på landet hvor der gror vilde rønnebær og æbler. Så plukker man en hulens masse og koger dem i smadder. hehe. 🙂 Og så skal det stå og dryppe af en hel nat i et klæde. Dagen efter tager man og koger den rene saft op sammen med sukker og et par vanilje stænger. Hvis man laver meget, tilsættes lidt atamon til sidst og så skyller man de flasker man skal bruge, i atamon også 🙂 Og så har du en lækker rønnebær-æble koncentrat, der kan bruges til alt muligt og det holder i over et år 🙂

Nå men hvis du ikke orker at lave sådan en omgang koncentrat, så kan du bruge noget citron eller hvad du nu kan finde af frugt koncentrat i butikkerne. 😉

Rønnebær-Æble Frosting:

80g blødt smør

120g flormelis

1 spsk fløde

2 tsk vanilje sukker

RønnebærÆble Koncentrat

Pisk smør og flormelis luftigt, tilsæt fløde og vaniljesukker og smag dig frem med koncentrat. Tror jeg brugte 7 spsk fulde eller mere 🙂 Fyld massen i en sprøjtepose med den ønskede tyl.

Efter 3-4 timer tages nougat’en (den er stadig helt flydende) ud og piskes op, pas du ikke pisker for  meget. Den skal bare blive fast. Hak så dine M&M’s og vend dem i trøfflen.

IMG_1762

Jeg fandt denne nye lækre spændene pose M&M’s som jeg bare måtte prøve, da det er mørk chokolade 🙂 Men jeg havde lige overset at der var nødder i, så jeg grov sorterede dem da jeg hakkede dem. Synes ikke lige peanuts passede ind. 😉

IMG_1760IMG_1761

Udhul dine cupcakes og fyld dem med trøfflen 🙂 Jeg brugte bare en kniv og en teske 😉

IMG_1763 IMG_1764

Pynt dem med frosting og lidt M&M’s 🙂  Velbekomme 😀

IMG_1773 IMG_1772

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter Cupcakes med Nutella Frosting og Snickers Surprice