Smeltede Chokolade Cookies med ekstra Chokolade

Konditor Kager

Her kan i se et udpluk af alle de konditorkager jeg laver 🙂 Alle kagerne indeholder 2 slags mousser og al pynt er lavet i hjemmelavet fondant (MMF).

IMG_7151

IMG_3885 IMG_3888

IMG_7701

IMG_7725

IMG_9671 IMG_9649

IMG_0313

10340072_681298448584429_6987704294849670695_n

DSC02242

 

 

 

IMG_0396IMG_0397

 

 

 

 

IMG_0947IMG_0950IMG_0960IMG_4930

 

 

 

 

IMG_0667

 

 

 

IMG_0847

 

 

 

IMG_2043IMG_0094IMG_0093IMG_0091IMG_0092

 

 

IMG_0308

 

 

IMG_1621 IMG_1622 IMG_1623

 

 

IMG_1702

 

IMG_0206

IMG_1997

 

 

IMG_1265

IMG_1072

 

IMG_0477

 

IMG_0251

2

  • Lise

    Hvad bruger du til at opsmøre dine kager med inden du kommer fondant/marcipan på? Og har du en opskrift til det, som du kan dele, da jeg står og skal bage en kage selv 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MaryMor

      Ja jeg bruger en smørcreme 🙂 200g Palmin 200g Lurpak piskes hvidt og luftigt. Tilsæt 500g flormelis og pisk luftigt. Tilsæt 2 tsk vaniljesukker, 3 spsk væske (mælk, vand eller lign) og saften fra en halv citron. og pisk til den er let og luftigt 🙂

      Man kan også lave den som en chokolade udgave, så dropper du bare citron og erstatter noget af flormelis med usødet kakao 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smeltede Chokolade Cookies med ekstra Chokolade