Vanilje CupCakes med Frisk KirsebærFrosting
Vanilje Cupcakes (12stk):
80 g smør
150 g røsukker
2 æg
1 hel skrabet vaniljestang
125 g mel
1 ½ tsk bagepulver
50 g paranødder
50 g chokolade knapper
1,7 dl neutral yoghurt
Forvarm ovnen til 175 C.
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt æg og vaniljekorn og pisk det lyst i ca 2-5 min.
Bland mel, bagepulver, hakkede nødder og chokolade i en anden skål.
Tilsæt så skiftevis melblandingen og yoghurt til dejen, og vend det sammen til melet er opløst. Fordel dejen i dine forme og bag dem i ca 15 min.
Frisk Kirsebær Frosting:
200 g smør
250-300 g flormelis
200 g frise kirsebær
2 tsk vanilije sukker
citronsaft
1 bæger past. æggeblomme
Pisk smør og flormelis luftigt. Udsten kirsebærrene, hak dem og tilsæt dem sammen med vaniljesukkeret og smag til med citronsaft. Jeg brugte ca en lille ½ citron. (man skal ikke kunne smage citronen, den neddæmper bare smørsmagen og fremhæver kirsebærrene) og pisk det luftigt, cremet og jævnt. Til sidst piskes æggeblommen i, den sørger for at saften fra kirsebærrene ikke skiller i cremen. 🙂
Pynt dine nedkølede kager og stil det på køl inden servering 🙂
Ingen kommentarer endnu