Let og svampet chokolade CupCake med Trøffel Topping

Vanilje CupCakes med Frisk KirsebærFrosting


IMG_4385

Vanilje Cupcakes (12stk): 

80 g smør

150 g røsukker

2 æg

1 hel skrabet vaniljestang

125 g mel

1 ½ tsk bagepulver

50 g paranødder

50 g chokolade knapper

1,7 dl neutral yoghurt

Forvarm ovnen til 175 C.

Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt æg og vaniljekorn og pisk det lyst i ca 2-5 min.

Bland mel, bagepulver, hakkede nødder og chokolade i en anden skål.

Tilsæt så skiftevis melblandingen og yoghurt til dejen, og vend det sammen til melet er opløst. Fordel dejen i dine forme og bag dem i ca 15 min.

IMG_4381

Frisk Kirsebær Frosting:

200 g smør

250-300 g flormelis

200 g frise kirsebær

2 tsk vanilije sukker

citronsaft

1 bæger past. æggeblomme

Pisk smør og flormelis luftigt. Udsten kirsebærrene, hak dem og tilsæt dem sammen med vaniljesukkeret og smag til med citronsaft. Jeg brugte ca en lille ½ citron. (man skal ikke kunne smage citronen, den neddæmper bare smørsmagen og fremhæver kirsebærrene) og pisk det luftigt, cremet og jævnt. Til sidst piskes æggeblommen i, den sørger for at saften fra kirsebærrene ikke skiller i cremen. 🙂

Pynt dine nedkølede kager og stil det på køl inden servering 🙂

IMG_4389

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let og svampet chokolade CupCake med Trøffel Topping