Proteinrig Iskage med Skyr, Peanutbutter, Chokolade og Stikkelsbær

Sommer is-kage med Skyr, Chokolade, Vandmelon og Bastogne kiksebund

      IMG_1265

Så fik jeg lavet en ny udgave af denne vidunderlige iskage 🙂 Denne gang med vandmelon og bastogne kiks.

IMG_1244

Først skal vandmelonen skæres ud i tern og fryses ned. Jeg fik mere end rigeligt vandmelon ud af en lille, halv melon.

Jeg brugte dette smarte trick; http://www.hyggestedet.dk/flashplayer/hyggeplayer.php?videoid=2791855

IMG_1248

Denne kage er lavet i en bagering der måler 18 cm. (det inderste hak på min kagering)

Bunden:

100 g bastogne kiks (ca 8 stk)

30 g cashewnødder

40 g smør

Kiksene hakkes sammen med nødderne. Så røres det smeltede smør sammen med, og blandingen og trykkes ud i bunden af  bageringen. Stil det på frys til den er sten hård.  

IMG_1246

Fyldet:

250 ml fløde

350 g skyr

2 tsk vanilije sukker

300 g frossen vandmelon

100 g mørk chokolade

Fløden piskes stiv sammen med 1 tsk vanilie sukker. Så røres skyren sammen med resten af vanilije sukkeret. Jeg hakkede halvdelen af den frosne vandmelonen i min maskine og den anden halvdel i hånden, så fik jeg nogle gode store variationer af vandmelon, indeni kagen. 🙂 Chokoladen skal også hakkes og tilsættes skyren sammen med melonen. Til sidst vendes skyr-blandingen forsigtigt ned i flødeskummen og fyldes over den hårde kiksebund.

IMG_1249

Stil kagen i fryseren til den skal serveres, men minimum 2 timer. Tag kagen ud 10 min før servering, skær den fri med en kniv langs kanten og pynt den med 100 g hakkede frosen vandmelon, som bare smøres ud på toppen og lidt lidt smeltet chokolade. (hvis kagen har stået i fryseren længere end 2 timer, så skal den ud en times tid før)

Og se lige hvor fint det bliver med store stykker af vandmelon indeni kagen 🙂

IMG_1268IMG_1263

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig Iskage med Skyr, Peanutbutter, Chokolade og Stikkelsbær